Auto huren Friesland

Ben je opzoek naar een autoverhuur Friesland, om te genieten van de rust, leuke steden en prachtige wateren? Bij Super-Rent vergelijk je het totaalaanbod in auto’s en vind je de perfecte auto die past bij jouw budget. Bekijk het aanbod, selecteer een auto en begin meteen met huren. Bekijk het aanbod, selecteer een auto en begin meteen met huren. Welke auto wordt vandaag?

Autoverhuur Friesland

Of je houdt van sfeervolle steden, de kust of komt genieten van de heerlijke rust. Friesland heeft het allemaal. Daarnaast is Friesland is rijk aan autoverhuurbedrijven, mede door de uitgestrekte vlakte van de provincie in Nederland. Hierdoor kun je gemakkelijk, zakelijk of particulier, een auto huren in de buurt. Door gebruik te maken van Super-Rent, kan je een auto huren in Friesland tegen de laagste prijs. Zo betaal jij nooit te veel.

Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie ten noorden van het land. Je kan ernaartoe om ultiem te genieten van de rust, het strand en de mooie vlakke landen. Friesland biedt je veel locaties vanwaar je een auto kan huren om je reis te starten. Terwijl je rondreist door de provincie, kan je stoppen in de verschillende dorpen die je tegenkomt en genieten van de heerlijke streekproducten in de plaatselijke restaurants. Hier vind je lekkernijen die alleen in Friesland gegeten kunnen worden. Ik zeg alvast: smakelijk eten, of hoe ze het in Friesland zeggen: Lekker iten!

De grote steden

Nadat je hebt geproefd van de Friese lekkernijen, kun je met jouw huurauto de grote steden: Leeuwarden, Sneek en Drachten gaan bezoeken. Door een auto te huren in Friesland kan je deze drie prachtsteden in groot gemak bezoeken. Deze grote steden hebben ondanks hun doorgemaakte groei, nog steeds een authentieke uitstraling. Je vindt er grachten, prachtige gebouwen en mooi bijgehouden parken. De liefhebber kan in deze steden zijn of haar tassen vullen door te winkelen bij de gezellige boetiekjes en vele winkels.

bezoek de kust

Door een auto te huren in Friesland kan jij je snel bewegen van het binnenland naar de kust. Friesland zelf heeft een prachtige kust die goed bereikbaar is. Vanaf de kust heb je een prachtig uitzicht over de zee. Bij erg goed weer kan je misschien een glimp opvangen van de waddeneiland: Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

  • Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn prachtige waddeneilanden die eenvoudig te bereiken zijn met de veerpont vanuit Friesland. Binnen de kortste keren begeef jij je van de kust op één van de kleine waddeneilanden. Op sommige van de waddeneilanden in Friesland kan je een fiets of auto huren om je makkelijk over het land te bewegen. In de zomerperiode en bij lekker weer zijn de waddeneilanden druk bezocht. Wil je er graag naartoe, plan dan je bezoek zorgvuldig om de extreme drukte te ontlopen.
  • Vanuit de kust van Friesland kan je via de Afsluitdijk naar Noord-Holland. Deze sluiproute is naast erg praktisch, ook prachtig om af te leggen. Je rijdt door de Noordzee en het IJsselmeer. De route omringt door water is er een die je gedaan moet hebben. Deze route is makkelijk te combineren door een auto te huren in Friesland en deze af te leveren bij een inleverpunt in Noord-Holland.

Leeuwarden

Sneek

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin