Auto huren Haarlem

Wil je een auto huren in Haarlem? Bij Super-Rent vergelijk je het totaalaanbod in auto’s en vind je de perfecte auto die past bij jouw budget. Haarlem is rijk aan autoverhuurbedrijven. Hierdoor kan je gemakkelijk, zakelijk of particulier, een auto huren in de buurt. Door gebruik te maken van Super-Rent, kan je een auto huren in Haarlem tegen de laagste prijs. Zo betaal jij nooit te veel. Bekijk het aanbod, selecteer een auto en begin meteen met huren. Welke auto kies jij om lekker in rond te rijden?

Auto huren en bezoek Haarlem

Haarlem is een prachtige stad vol bezienswaardigheden en activiteiten. Haarlem is gelegen in Noord-Holland, dicht aan de Noordzee. Hierdoor kan je eenvoudig een auto huren in Haarlem en hiermee de omliggende steden bezoeken of heerlijk uitwaaien op het strand.

  • Ook de binnenstad van Haarlem is een prachtige bezienswaardigheid. Het oude stadscentrum is gevuld met grachten en prachtige paadjes om over te wandelen. De liefhebber kan de vele winkels bezoeken en vervolgens uitrusten bij één van de vele horecagelegenheden. De binnenstad van Haarlem is door het ruime aanbod aan parkeergelegenheden eenvoudig te bereiken met een huurauto.

Activiteiten en auto huren Haarlem

Naast dat Haarlem een prachtige stad is, is het ook nog eens super leuk. Dit komt doordat de stad Haarlem veel activiteiten bied waardoor je een geweldige tijd beleeft. Door een auto te huren in Haarlem kun jij snel van activiteit naar activiteit reizen.

  • Haarlem is gelegen in de buurt van Schiphol, Amsterdam en het strand. De geweldige ligging maakt het een aantrekkelijke stad om een lang weekend door te brengen. Hierdoor vind je in Haarlem veel overnachtingsmogelijkheden zoals hotel Carlton Square of hostel Stay Okay. Vrijwel alle overnachtingsmogelijkheden beschikken over gratis parkeerplaatsen waar jij je huurauto veilig kan parkeren.
  • Degene die Haarlemse cultuur komt ontdekken kan zijn tijd vullen in de oude binnenstad. De vele musea in Haarlem visualiseren de historie van de stad. Je vindt er kunst die je nergens anders kan vinden. Je vindt hier een overzicht van alle musea in Haarlem.

Jopen brouwerij Haarlem

Biermerk Jopen is gevestigd in Haarlem. In de Jopenkerk kan je genieten van heerlijke biertjes in combinatie met een bitterbal of andere snack. Zoals de naam al doet vermoeden is het eetcafé gelegen in een kerk. Een prachtige kerk die door Jopen is omgebouwd tot horeca. In de zomermaanden kan je op het terras heerlijk genieten van een biertje. Maar wees er op tijd bij. Doordat het vaak druk is kan het moeilijk zijn om een plekje te vinden.

  • Als je benieuwd bent naar de productie van Jopen, kan je een bezoek wagen aan de Jopen brouwerij in Haarlem. De brouwerij is niet op loopafstand van de kerk. Hierdoor kan je een auto huren in Haarlem en je makkelijk door de stad heen bewegen. De brouwerij laat je het brouwproces van Jopen zien. Het is een leuke rondleiding voor de echte bierliefhebber.

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin