Auto huren Utrecht

Bij Super-Rent vergelijk je het totaalaanbod in auto’s van Auto huren Utrecht. daardoor vind je de perfecte auto die past bij jouw budget. Bekijk het aanbod, selecteer een auto en begin meteen met huren.

Amersfoort

Bekijk het aanbod, selecteer een auto en begin meteen met huren. Welke auto wordt vandaag?

Autoverhuur Utrecht

Utrecht is rijk aan autoverhuurbedrijven. Hierdoor kan je gemakkelijk, zakelijk of particulier, een auto huren in de buurt. Door gebruik te maken van Super-Rent, kan je een auto huren in Utrecht tegen de laagste prijs. Zo betaal jij nooit te veel en bepaal je zelf waar je de auto voor wilt gebruiken. Daardoor verschillende prijzen natuurlijk. Niet alleen de prijzen zijn hier belangrijk in, maar bijvoorbeeld ook de luxe of ruimte. Bekijk daarom de volgende onderwerpen:

  • Goedkope huurauto
  • Particulier huren
  • Zakelijke huur
  • Luxe auto huren

Goedkoop huren

Utrecht heeft vele autoverhuurbedrijven. Hierdoor is het voor degene die niet te veel geld willen betalen, mogelijk om goedkoop een auto te huren in Utrecht. Ook de goedkopere auto’s zijn geweldig om Utrecht te verkennen. Je hebt wel eens waar geen open dak, maar wel alles wat een auto nodig heeft. Neem zelf een aux-kabel mee en tover jouw goedkope huurauto om tot concertzaal wanneer je rijdt over de straten van Utrecht. Ongeacht wat je budget is, Super-Rent heeft een huurauto in Utrecht voor jou.

Particuliere huurauto

Als particulier kan je eenvoudig een auto huren in Utrecht. Hierdoor kan je heerlijk met de familie op vakantie of even op en neer voor een dagje uit. Wat de duur ook is van je reis, bij Super-Rent kan je terecht voor wat je ook maar wenst. Wij wensen je een fijne reis met je huurauto door Utrecht.

Zakelijk huren

Als zakelijke klant kan je eenvoudig een auto huren in Utrecht. Door onze samenwerking met gecertificeerde autoverhuurbedrijven kan je bij jouw huur een factuur opvragen. Deze is gemakkelijk te declareren bij je baas of te gebruiken voor de BTW-aangifte.

Ontdek Utrecht met een huurauto

Utrecht is zowel een stad als provincie van Nederland. Door de geweldige centrale ligging in Nederland is Utrecht vanuit alle kanten eenvoudig met de auto te bereiken. Waar jij je ook in Nederland bevindt, Utrecht is nooit ver weg.

Luxe of exclusieve auto huren in Utrecht

Wil je een keer echte luxe ervaren of rijden in een voertuig waar er niet veel van zijn? Bij Super-Rent huur je eenvoudig een luxe of exclusieve auto in Utrecht in omstreken. Door een luxe of exclusieve auto te huren ben jij het oogpunt op de weg. Wanneer je om je heen kijkt zal je merken dat ogen je volgen waar je ook gaat. De auto’s zijn tevens te huren wanneer je een speciale gelegenheid hebt. In jouw huurauto zal geheel aankomen in stijl.

Activiteiten in Utrecht

De Domtoren is natuurlijk niet de enige bezienswaardigheid in de stad. Vele grachten, wateren en bruggen zijn verspreid over Utrecht. Wanneer het een mooie dag is kan je met een boot het water over varen en in de heerlijke zon genieten van een hapje en drankje. Ook kan je geweldig zitten aan de oever, waar de lekkerste eettentjes gevestigd zijn.

  • Ook voor een dag vol activiteiten ben je bij Utrecht aan het goede adres. Utrecht zit namelijk vol met dingen om te doen. Zo zijn er tal van escape rooms en is de binnenstad vol levendigheid en winkels. Wil je alle activiteiten op een rijtje? Lees ze dan op de website van Tripadvisor. Door een auto te huren in Utrecht kan je de gehele stad en provincie verkennen.

Domtoren in Utrecht

In Utrecht is van alles te beleven voor een geweldig lang weekend. Je vindt er de Domtoren. Dit is een prachtige toren van 112,5 meter in het centrum van Utrecht. Door een kaartje te kopen kan je de 465 traptreden belopen naar de top. Vanuit daar heb je een prachtig uitzicht die verder reikt dan enkel de stad. Aan de top zie je tevens de oude klokkentoren die nog steeds in gebruik is. Schrik dus niet wanneer je elk half uur een klokkengeluid hoort.

  • Aangezien de 465 treden een hele klim naar boven is, zijn er genoeg mogelijkheden om bij te komen. Zodra je weer op volle kracht bent is de top van de Domtoren het moment om een prachtige foto te maken. Het zicht vanuit de Domtoren is er één die je nergens anders in Nederland kan krijgen. Wanneer je je opzoek bent naar auto huren in Utrecht kan je in de buurt parkeren om de Domtoren te bezichtigen.

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin